Білок допомагає схуднути: додайте лише 3 інгредієнти до свого сніданку
Джерело:
She FindsСніданок є дуже важливим прийомом їжі, тому треба звертати особливу увагу на те, що ви вживаєте вже на початку дня. А ще сніданок задає тон харчуванню на увесь день, тому постарайтеся починати день з тарілки, в якій є корисні продукти.
Щоб контролювати свою вагу варто вживати сніданок, який багатий білками. Також його корисно їсти всім, хто хоче схуднути. Саме ранковий прийом їжі, який багатий білковими продуктами, здатен позитивно вплинути на вигляд вашого тіла.
Читайте також Що відбувається з тілом, якщо ви правильно харчуєтеся і займаєтеся спортом: відповідь вразить
Про найкращі варіанти сніданку розповіла доктор медичних наук Ліза Ендрюс.
Квасоля
Вона насичена клітковиною та рослинним білком, тож сприяє ситості впродовж тривалого періоду. Квасоля стабілізує рівень цукру в крові та запобігає енергетичним збоям та подальшому переїданню. Додавайте квасолю до яєчні, якщо любите англійські сніданки.
Сир
Цей продукт наповнений високоякісним білком, має низький вміст вуглеводів та є поживним варіантом для сніданку. Білок допомагає прискорити метаболізм, а це добре впливає на спалювання калорій та збереження м’язової маси. Ви можете обирати на сніданок кисломолочний сир, твердий сир чи грецький йогурт як альтернативу.
"Грецький йогурт – це ще один спосіб підвищити рівень білка. Він універсальний, тож з цього можна робити різні соуси чи додавати для солодких або солоних страв", – зазначила доктор медичних наук Ліза Ендрюс.
Твердий сир є корисним продуктом / Фото Pexels
Яйця
Вони містять багато поживних речовин та білок. Яйця добре насичують організм, тож допоможуть контролювати апетит впродовж дня. Лікарка не радить вживати виключно білки, але й жовтки. За словами Лізи Ендрюс, яйця допомагають контролювати рівень цукру в крові, що сприяє швидкій втраті ваги.
Загалом білкова дієта допомагає зберегти м’язову масу при дефіциті калорій, тож це сприяє успішній втраті ваги шляхом підтримки кількості калорій, які спалюються в стані спокою.