Овочі будуть зварені за 10 хвилин: простий спосіб, про який знають одиниці

17 листопада 2024, 19:09
Читать новость на русском

Варені овочі можуть легко стати основою для багатьох смачних страв. Ось тільки для їх приготування зазвичай доводиться виділяти дуже багато часу.

Якщо ви хочете швидко приготувати салат чи іншу страву, для якої потрібні варені овочі, спосіб є, повідомляє 24 Канал. І вам навіть не знадобиться вода, а лише пакет та мікрохвильова піч. 

Цікаво Ці 5 речей ніколи не можна зберігати біля плити

Як швидко зварити овочі?

Якщо ви не хочете витрачати годину на те, аби зварити овочі на плиті, ви можете скористатися альтернативним методом. Виявляється, овочі для салатів у мікрохвильовій печі виходять смачніші, майже як запечені у духовці. 

Окрім того, якщо вам потрібно зварити буряк, то завдяки методу у мікрохвильовці він не буде втрачати колір. Варити так овочі потрібно без води. 

Виконані домашні справи означають одне – час переходити до відпочинку та відновлення сил з улюбленою кавою. А щоб процес її приготування не спровокував ще один цикл прибирання, радимо звернути увагу на Gemini у дріпах. В кожному паперовому пакетику міститься порція меленої кави. Тож все, що потрібно для заварювання – улюблена чашка і гаряча вода.

Перед тим, як переходити безпосередньо до "варіння", буряк, моркву та решту овочів, які вам потрібно приготувати, потрібно ретельно вимити. Після цього покладіть їх на тарілку та проткніть ножем у кількох місцях. Якщо вам потрібно зварити буряк, тоді потрібно скласти його в пакет та зав'язати. 


Варити овочі можна в мікрохвильовці / Фото Pexels

Мікрохвильову піч встановіть на 10 хвилин. Після того, як вони зваряться, потрібно дістати їх з мікрохвильовки та охолодити. 

Втім, деякі люди переконують, що якщо додати у місткість до, наприклад, моркви трохи води, це допоможе прискорити процес. Вода зберігатиме вологу і овоч тоді не буде надто сухим. Тривалість приготування може відрізнятися залежно від потужності вашої пічки, тож потрібно періодично контролювати процес. 

Овочі після такого "варіння" мають бути м'якими, але зберігати текстуру.